Jouw Screenprotector specialist van Nederland en België sinds 2010. Hieronder lees je het verhaal over hoe wij oorspronkelijk zijn begonnen. 

Roots

Na een stage bij het Amersfoortse online marketingbureau Admium (later Internative). Wist ik dat ik meer wou doen met het online marketing. Door de stage heen, diploma gehaald en aangekomen op mijn vakantieadres in Turkije. Daar lig je dan languit onder een brandende zon denkend over wat voor bedrijf je kan starten. Na wat denkwerk had ik het. Ik ga een webshop starten in Apple accessoires. 

First things first

De eerste stap was een schrift en een pen scoren bij de lokale boekhandel. Eenmaal geslaagd kwam ik aan bij een internetcafé (je kent ze wel, een winkelruimte, 20 computers en 1 eindbaas welke de regie heeft over de ruimte). Zitten en zoeken via Google naar leveranciers. Aantekeningen maken, bij terugkomst op afspraak geweest bij enkele leveranciers om nader kennis te maken en het assortiment te bekijken. 

Het verhaal kan ik langer maken maar ik denk dat het wel duidelijk is dat onze passie voor smartphone accessoires terug gaat naar de zomer van 2010. Sindsdien volgen wij de markt, kennen wij de trends en weten we wat nodig hebben om een succesvolle webshop neer te zetten. Wij hebben specifiek voor Screenprotectors gekozen omdat we vinden dat er in deze markt ruimte voor verbetering is. Hier werken wij elke dag hard aan. 

Wie is het gezicht achter Screenprotector.nl? 

Serdar Agdere, begonnen als online marketeer bij Intelligent Online, verder gegaan als SEA specialist bij 6circles. 6circles is onderdeel van de Candid Group - Grootste onafhankelijke Nederlandse netwerk van media-, marketing- en communicatiebureaus. Nu werkzaam bij BALR. als Performance Marketeer. 

Wij gaan voor blije klanten. Elke dag opnieuw.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen